Lone Bennedsen tilbyder i København:

 

02. - 03. November. 2021. Traumebehandling og hypnose. Videregånde niveau.

Lone Bennedsen, cand.psych., specialist i psykoterapi

2.-3. november 2021 København

 

Målgruppe: Psykologer med nogen erfaring med hypnosearbejde

 

Indimellem kan selv den mest erfarne terapeut undre sig over, at en ”stresset”, ”nedtrykt” klient forbliver stresset og nedtrykt og ikke rigtigt forandrer sig. Som Bill Murray i filmen “En ny dag truer” kommer klienten igen og igen og fortæller, at han stadig føler sig angst og deprimeret, lige meget hvor store anstrengelser terapeuten gør sig. Måske kunne det skyldes, at der er tale om en ikke-afdækket fobisk eller posttraumatisk tilstand. PTSD kan nemlig være den lænke, der fastlåser angst og depression. PTSD kan blive overset, da den har mange forklædninger og aldre. Effekten af et traume kan variere i udtryk fra klar depression, flashbacks, undvigelsesadfærd og aggression til nedtrykthed, lettere søvnbesvær og mildere former for angst.

 

Formål: At deltagerne får kendskab til hypnoterapeutiske teknikker til forståelse og behandling af PTSD-fænomener og dissociation. Traumers forskellige fremtrædelsesformer vil blive præsenteret, og teknikker vil blive demonstreret, øvet og udleveret i form af en praktisk trin-for-trin tjek- og inspirationsliste til direkte  brug i egen praksis.

 

Kursusform: Teori – baseret på kognitiv terapi kombineret med hypnoterapeutiske - og vil veksle med konkrete teknikker, demonstrationer, gruppehypnoser og øvelser med både den kropslige, psykologiske og relationsmæssige dimension. Case beskrivelser vil blive præsenteret både med børn og voksne som illustrationer bl.a. med filmoptagelser. Inspirationsliste, scripts og litteraturliste vil blive udleveret. 

Lone Bennedsen har praksis i København og har i en lang årrække arbejdet med traumetilstande, PTSD-ramte som f.eks. volds- røveri- og skudofre, overlevende fra fly- og naturkatastrofer, krigsveteraner og forskellige former for barndomstraumer.

 

Tid og sted: torsdag den 2. november kl. 10.00 -17.00 og fredag den 3. november kl. 09.00 -16.00. Peter Bangs Vej 5B. 2000 Frederiksberg

 

Tilmelding sker ved at skrive til min mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spørgsmål vedr. kurset kan rettes til underviseren på telefon 43851947 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Venligst tilsend navn, adresse, tlf., mail til deltagerliste og deltagerbevis. Endelig tilmelding er først gyldig ved betaling til bank (husk navn på indbetalingen): Handelsbanken. Reg nr.: 7630 Kontonr.: 2062831

 

26. - 27. Marts. 2022. BEHANDLING AF SORG MED HYPNOSE. Videregående niveau

Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose
26.-27. Marts, 2022
Underviser: Cand. psych. aut., specialist i psykoterapi, Lone Bennedsen

 

Målgruppe: Psykologer med kendskab til hypnosebehandling på et grundlæggende niveau (minimum gennemført grundkursus eller lignende), som er interesseret i at behandle voksnes sorg med hypnose.
Formål: At få kendskab til en metode til lindring og integration af klientens sorgtilstand. Du vil få teoretisk viden om sorg som fænomen, om sorgreaktioner, forskellige stadier og fremtrædelsesformer. Kendskab til sorgens væsentlige psykologiske, kulturelle og kliniske aspekter. Om kriterierne bag den nye ICD-11 sorgdiagnose. Du vil få indsigt i årsagen til, at hypnose er så virksom til sorgbearbejdning; samt i fremgangsmåder i fald en klient har vanskeligt ved at blive hypnotiseret, skønt vedkommende ønsker det
Du vil få konkrete hypnoseteknikker til anvendelse af hypnoterapi ud fra klassiske metoder som symboldrama, ericksonian og visualisering; og blive opmærksom på at bruge metaforer fra klientens eget ordvalg.

 

Form: Der veksles mellem teoretisk undervisning, demonstrationer, casestories og praktiske øvelser. Vi arbejder med scripts, som sammen med litteraturliste vil blive udleveret på kursus. Der vil blive lejlighed til refleksion og diskussion undervejs.

 

Lone Bennedsen er privatpraktiserende. Hun har i mange år arbejdet med klienter i sorg – i dens mange forskellige aspekter og udtryksformer - og undervist i sorg og krise. Bl.a. på Rigshospitalet med undervisning af lægestuderende om sorg og krise, i rådgivning af forældre til alvorligt syge og døende børn og med foredrag; hun behandler løbende sorgramte i sin klinik med psykoterapi og med hypnonse. Hun har bl.a. skrevet kapitlet om sorg og krise i lærebog for lægestuderende.

 

Dato og tid: 26.-27- Marts. 2022. Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø
Tilmelding og betaling: www.klinisk-hypnose.org

Spørgsmål vedr. kurset på telefonnummer 53851947 eller på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

IMG_0630.jpg

Klinik: Åbenrå 29, 2.sal - 1124 København K - Tlf. 2243 6375