Lone Bennedsen, cand. psych., specialist i psykoterapi tilbyder:

 

1- og 2- dages workshops i foråret 2019.

Sted: Åbenrå 29, 1124 København K

2. februar: Tegneterapi og hypnose.                     1- dags workshop

09. marts: Inspirationskursus                                1- dags workshop

30. - 31. Marts: Håndtering af akutte og kroniske smerter vha hypnose.    

2- dages Masterclass

6. - 7 april: Dybdevisualisering og sorg.                                                          

2- dages Masterclass

 

 

TEGNETERAPI OG HYPNOSE

Lørdag 2. Februar 2019. 

 

TEGNETERAPI OG HYPNOSE      Masterclass, max 8 deltagere

 

Tegneterapi er en kreativ metode, som ubesværet kan kombineres med andre terapeutiske retninger, og er et fint supplement til f.eks. hypnoterapi. Tegning bidrager med et særligt blik hos klienten med elementer af både kognitive, kropslige og sansemæssige processer. Dette uanset om vi tegner tændstikmænd, mere abstrakt eller figurativt, bruger blyantstreger eller farver. Vi skal bare gå i gang! Så kan vi opleve ny indsigt og helende resultater.

 

Målgruppe: Psykologer med lidt erfaring med hypnose.

 

Formål: Lære psykologer at få klienter til at bruge tegning i deres helingsarbejde. At deltagerne får en metode til at guide klienten til at tegne deres tilstande af følelser og fornemmelser på hver deres individuelle måde og bidrage med at opnå indsigt og heling. Oftest skal tegnearbejdet foregå i klientens hjem mellem sessionerne.

 

Form: En endags workshop med cases, demonstrationer og øvelser, hvor deltagerne forventes at være aktive. Det er ikke nødvendigt at have særlig meget erfaring med at tegne/male.

 

Tid og sted: Lørdag den 2. februar, 2019, kl 10-17. Åbenrå 29, st., 1124 KBH K

 

Pris: 2.250 kr. inklusiv let morgenmad, kaffe/the, frokost, frugt og kage.

 

Tilmelding og betaling: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.senest 10. januar 2019. 

Handelsbanken: 7630 2062831

 

 

INSPIRATION TIL AT BLIVE HYPNOSE-SUPERBRUGER

København den 9. Marts 2019

Inspiration til at komme i gang med at bruge hypnose – her er en saltvandsinsprøjtning!

 

Målgruppe:Forpsykologer med kendskab til hypnoterapi som ikke rigtigt er kommet i gang med at bruge teknikkerne i praksis.Og som gerne vil udvikle større tillid til og mod på at integrere de hypnoterapeutiske teknikker mere spontant. I ubesværet overensstemmelse med egen terapeutisk retning. At få deltagernes hypnoterapeutiske styrke og ressurcer trukket frem på en legende og afslappet måde.

 

Formål:At deltagerne får brugt egen styrke og selvtillid til jævnligt at udføre spontane og/eller planlagte hypnosesessioner og lære at håndtere og dæmpe evt tvivl og usikkerhed ved at fokusere på klientens tilstand og behov og lave individuelt tilpassede forløb med selvhypnose. At slutte workshoppen med fornyet inspiration og  gå-på-mod. At få kendskab til at inspirere klienten til selvhypnose.

 

Form: Workshoppen foregår med fokus på deltagernes ønsker, behov og klientgrupper og vil fokusere på konkrete teknikker og øvelser, reflektioner; ved praktiske trin-for-trin opskrifter; gerne med udgangspunkt i cases - fra deltagerne og fra undertegnede.

 

Workshoppen veksler mellem teoretisk undervisning, klienthistorier, demonstrationer og praktiske hypnoseøvelser individuelt og i gruppe. Der bliver mulighed for at sende ønsker og behov til Lone før workshoppen.

Jeg arbejder ud fra en eksistentiel og integrerende psykoterapeutisk ramme. Jeg er privatpraktiserende og har i 30 år arbejdet med psykoterapi og hypnosebehandling på grundlag af især eksistentiel, systemisk og kognitiv teori.

 

Tid og sted: Lørdag den 9. marts kl. 10.00 -17.00  i Åbenrå 29, st., 1124 København K.

 

 

Pris: 2200,- kr. Inkl. frokost, frugt, kaffe/te og kage.

Tilmelding og betaling: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Handelsbanken: 7630 2062831. Husk navn på indbetaling

Tilmeldingsfrist:15. Februar 2019. Herefter kan du ikke få dine penge retur, men du kan overdrage pladsen til en anden. Spørgsmål vedr. kurset kan rettes til underviseren på tlf.: 22436375 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

HÅNDTERING AF AKUTTE OG KRONISKE SMERTER VHA HYPNOSE.

30.-31. Marts, 2019

 

Målgruppe: Psykologer med nogen erfaring med hypnosearbejde. 25% af deltagerne må gerne være andre akademikere:  læger, psykiatere, tandlæger - i forhold til Psykologforeningens regler.

Form: Der veksles mellem teoretisk undervisning, demonstrationer, casestories, filmklip, interviews og praktiske øvelser. Scripts og litteraturliste vil blive udleveret på kursus.

 

Formål: At deltagerne får en uddybende viden om smertebehandling mhp at hjælpe klienter til en bedre håndtering af akutte og kroniske smerter vha hypnose; at forholde sig til smerteoplevelser med forskellige klienthistorier og forskellige typer af smerte; at få inspiration til at kunne skræddersy individuelle hypnoseinterventioner til klienter.og kunne opmuntre disse til selvhypnose. 

 

Indhold: Der vil blive præsenteret forskellige hypnosestrategier. Teknikker til at gå ind i smerten, til at gå udenom den; om ubevidst udforskning af smerten til øget indsigt eller til heling af konflikter; metoder til at fremkalde bedøvelse; kognitiv-perceptuel ændring af smerteoplevelser og distraktionsteknikker.

 

Jeg arbejder ud fra en eksistentiel og integrerende psykoterapeutisk ramme. Jeg er privatpraktiserende og har i 30 år arbejdet med psykoterapi og hypnosebehandling 

 

Tid og sted: Lørdag d. 30. marts kl. 10.00 -17.00  og søndag d.31.marts, 09.00 -16.00. Åbenrå 29, 1124 København K

 

Pris: 4.500,- kr. Inkl. frokost, frugt, kaffe/te og kage

 

Tilmelding og betaling: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Handelsbanken 7630 2062831

 

Spørgsmål rettes til Lone på tlf.: 22436375 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tilmeldingsfrist: 1. marts 2019. Herefter kan du ikke få dine penge retur, men du kan overdrage pladsen til en anden.

Kurset er tidligere godkendt som meriterende i forhold til specialistuddannelserne i arbejds- og organisationspsykologi, gerontopsykologi, klinisk børneneuropsykologi, klinisk børnepsykologi, klinisk neuropsykologi, psykopatologi, psykoterapi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologiog sundhedspsykologi:12 timer. Emneområde 3.99 Øvrige: 12 timer

 

 

 

DYBDEVISUALISERING OG SORG

6. - 7. April 2019

Gennem en terapeutisk dybdevisualiseringsteknik som gør os i stand til at åbne op for indre energier, der hjælper til at hele dybe følelsesmæssige sår - ofte manifesteres den indre guide gennem dyreskikkelser man kan tale med, stille spørgsmål til, og kan give dem, hvad de har brug for; dyrene (eller andre manifestationer/metaforer) guider os til at besøge steder der er tilftrosset eller som smerter os, og som blokerer den sunde del af os i at udfolde sig. Dyrene guider os til at hele disse sår og komme i kontakst med de positive dimensioner i os selv. Disse indre rejser har ofte en drømmeagtig kvalitet og er episke i opbygning og indhold.

 

Pris: 4500,-

 

OBS: FLERE DETALJER INDSÆTTES SNAREST

 

Undervisningsområder og foredrag i øvrigt

Personlig udvikling, kommunikation, samarbejde, konflikthåndtering, træning med internt TV i vanskelige ledelsessituationer og personlig fremtræden, især i mindre grupper og individuelt på 2-dages eller 5-dages internatkurser af læger, sygeplejersker, lægestuderende, ledere, cand.psych.’er, sagsbehandlere, mm. Foredrag.

Supervision af psykologer og andre faggrupper. Ledercoaching.

IMG_0630.jpg

Klinik: Åbenrå 29, 2.sal - 1124 København K - Tlf. 2243 6375