Lone Bennedsen tilbyder i København:

 

04.-05. Marts. 2023. Regressionsbehandling med hypnose. Videregående niveau

Underviser: Cand. psych. aut., specialist i psykoterapi, Lone Bennedsen

 Masterclass (8 deltagere)

Målgruppe: Psykologer med interesse for hypnosebehandling på et let øvet niveau. 25% af deltagerne kan være læger, tandlæger, sygeplejersker, jordemødre.


Formål: At få kendskab til og træning i en metode til til behandling af klienter, som bærer på indre usikkerhed og manglende selvaccept. Gennem  lindring og integration af selvbilleder opstået gennem tidligere oplevelser af sorg, tab, kriser og/eller oplevede identitetsproblematikker. At lære at kunne finde positive selvbilleder og styrke egen selvfortåelse gennem reparation og hermed opbygge sin egen indre trøstfunktion.
Du vil få kendskab til konkrete hypnoseteknikker på baggrund af klassiske metoder som symboldrama, ericksonian og visualisering; og blive opmærksom på at bruge metaforer fra klientens eget ordvalg.

Form: Der veksles mellem teori og demonstrationer, casestories og praktiske øvelser. Vi arbejder med scripts, som sammen med litteraturliste vil blive udleveret på kursus. Der vil blive lejlighed til refleksion og diskussion undervejs.

Lone Bennedsen er privatpraktiserende. Hun har i mange år arbejdet med klienter i terapi – i dens mange forskellige aspekter og udtryksformer - og undervist i bl.a.sorg og krise på Rigshospitalet med undervisning af lægestuderende, i rådgivning af forældre til alvorligt syge og døende børn og med foredrag; hun behandler løbende sorgramte i sin klinik med psykoterapi og med hypnonse. Hun har bl.a. skrevet kapitlet om sorg og krise i lærebog for lægestuderende.

 Pris: 5.200,-kr

Dato og tid: 04.-05.Marts. 2023. Åbenrå 29. 1124 København K

Tilmelding sker ved at skrive til min mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">. Senest 5.februar, 2023

Venligst tilsend mig navn, adresse, tlf., e-mail. Endelig tilmelding er først gyldig ved betaling til bank (husk navn på indbetalingen): Handelsbanken. Reg nr.: 7630 Kontonr.: 206283. Endelig tilmelding er først gyldig ved betaling til bank (husk navn på indbetalingen)

Spørgsmål vedr. kurset kan rettes til underviseren på telefon 2243 6375 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

23.-24- september 2023 København: Planlægger jeg kursus i dybdevisualering og udviklingsmetoder. Gennem disse metoder introduceres klienten til sine personlige indre guider. Disse indre guider vejleder klienten på den indre rejse mod personlig udvikling og visdom. Beskrivelse følger omrking marts 2023

 

 

04. - 05. November. 2023. Traumebehandling og hypnose. Videregånde niveau.

Lone Bennedsen, cand.psych., specialist i psykoterapi

04.-05. november 2023 København

 

Målgruppe: Psykologer med nogen erfaring med hypnosearbejde. 25% af deltgaerne kan være læger, tandlæger, sygeplejersker, jordemødre.

 

Indimellem kan selv den mest erfarne terapeut undre sig over, at en ”stresset”, ”nedtrykt” klient forbliver stresset og nedtrykt og ikke rigtigt forandrer sig. Som Bill Murray i filmen “En ny dag truer” kommer klienten igen og igen og fortæller, at han stadig føler sig angst og deprimeret, lige meget hvor store anstrengelser terapeuten gør sig. Måske kunne det skyldes, at der er tale om en ikke-afdækket fobisk eller posttraumatisk tilstand. PTSD kan nemlig være den lænke, der fastlåser angst og depression. PTSD kan blive overset, da den har mange forklædninger og aldre. Effekten af et traume kan variere i udtryk fra klar depression, flashbacks, undvigelsesadfærd og aggression til nedtrykthed, lettere søvnbesvær og mildere former for angst.

 

Formål: At deltagerne får kendskab til hypnoterapeutiske teknikker til forståelse og behandling af traumer og PTSD-fænomener og dissociation. Traumers forskellige fremtrædelsesformer vil blive præsenteret, og teknikker vil blive demonstreret, øvet og udleveret i form af en praktisk trin-for-trin tjek- og inspirationsliste til direkte  brug i egen praksis.

 

Kursusform: Teori kombineres med hypnoterapeutisk praksis - og vil veksle mellem teknikker, demonstrationer, gruppehypnoser og øvelser med både den kropslige, psykologiske og relationsmæssige dimension. Case beskrivelser vil blive præsenteret bl.a video fra egne sessioner illustrationer. Inspirationsliste, scripts og litteraturliste vil blive udleveret. 

Lone Bennedsen har praksis i København og har i en lang årrække arbejdet med traumetilstande, PTSD-ramte som f.eks. volds- røveri- og skudofre, overlevende fra fly- og naturkatastrofer, krigsveteraner og forskellige former for barndomstraumer.

 

Pris: 5.200 kr

Tid og sted: 4. november kl. 10.00 -17.00 og søndag den 5. november kl. 09.00 -16.00. Åbenrå 29, 1124 København K

 

Tilmelding på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 2. oktober, 2023

Spørgsmål vedr. kurset kan rettes til mig på telefon 2243 6375 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Venligst tilsend navn, adresse, tlf., mail til deltagerliste og deltagerbevis. Endelig tilmelding er først gyldig ved betaling til bank (husk navn på indbetalingen): Handelsbanken. Reg nr.: 7630 Kontonr.: 2062831

 
 

 

 

 

 

kaede.jpg

Klinik: Åbenrå 29, 2.sal - 1124 København K - Tlf. 2243 6375